IMD Café #4

Kim Wouters / Freelance Visual Storyteller

Kim studeerde vier jaar geleden af als Interactive Multimedia Designer en focust zich vandaag vooral op het visuele. Design is voor haar verhalen vertalen naar beelden. En liefst nog op een geloofwaardige manier die mensen kan meenemen en doen voelen. Graaf mee dieper naar de essentie van een verhaal, en ontdek samen de mogelijkheden om dit te visualiseren. 

Lorenz Vercauteren-Seghers / Product Designer bij Buffer

Lorenz studeerde vier jaar geleden af als Interactive Multimedia Designer en focust zich vandaag op Product Design. Om meer waarde te creëren en te groeien als designer besloot hij zich vorig jaar aan te sluiten bij een product design team. Vandaag bouwt Lorenz mee aan de social media start-up Buffer. Dat doet hij allemaal vanop afstand samen met een zeventigtal collega’s wereldwijd. Hoe bouw je een product vanop afstand in tien tijdzones en wat is de rol van een product designer? Ontdek het in zijn talk.

(foto: Jip Van Kuijk)

18u00: ontvangst

19u00: Kim Wouters

19u40: Lorenz Vercauteren-Seghers

20u30: networking at the Gym

De plaatsen zijn beperkt en gegeerd. Inschrijven kan nu al als IMD-student of wanneer je iemand binnen IMD kent. Het wachtwoord om in te schrijven wordt verspreid binnen het IMD-netwerk, tweet of mail je IMD-kennissen om erbij te zijn! Tot dan.

Schrijf je hier in!

Memories from the last events