Manifesto

De Creativity Gym is niet zomaar een turnzaal omgebouwd tot een coole co-working omgeving. Het is een manier van denken en met elkaar omgaan die we binnen onze opleiding Interactive Multimedia Design nastreven. 

Kom je werken in de Gym, neem dan volgende spelregels in acht. Onze gym crew kan je diskwalificeren indien je de spelregels overtreedt.

1

Respect yourself. Respect the gym.

De gym werd gebouwd door drie docenten ( @GoodBytes, @RobbyVanelderen en @Davidheerinckx ) van de opleiding Interactive Multimedia Design tijdens de vakantieperiode. Samen met de hulp van een aantal enorm hulpvaardige IMD studenten en collega's kon een leegstaande turnzaal omgebouwd worden tot wat de zaal nu is.
Respecteer de gym zoals je je eigen materiaal respecteert.

2

De gym is een werkplek

De Gym is het kantoor van de startup IMD. Heb respect voor collega's die presentaties geven of aan het werk zijn. Tooghangen, roepen, tieren, ... daarvoor ga je naar de kroeg, niet naar de gym.

3

No food = good

Tenzij er een event aan de gang is en er catering voorzien wordt, dient de Gym niet als restaurant of cafetaria. Er is een cafetaria met broodje en warme maaltijden vlak om de hoek.

4

Boksen wordt aangemoedigd

Ben je een app aan het ontwikkelen en ben je die ene bug even volledig beu? Er zijn bokshandschoenen en een bokszak ter beschikking om je af te reageren. Knock-outs worden aangemoedigd [spaar vanzelfsprekend je collega's].

5

Gym Crew members

De Gym Crew members hebben een vast gereserveerde plek in het salon op het podium. Gelieve die ruimte vrij te houden. Zelf Crew Member worden? Laat het ons weten!

6

De gym is geen meeting room

Uiteraard kan je vergaderen in de Creativity Gym, maar de gym wordt nooit voor privévergaderingen afgesloten. Interactive Multimedia Studenten werken dagelijks tijdens de kantooruren in de gym. Zijn er bijvoorbeeld presentaties, dan hoef je vanzelfsprekend niet te gaan lopen, maar respecteer je collega's op een professionele manier.

7

IMD FTW!

De Gym is uitgebouwd door docenten en studenten van de opleiding Interactive Multimedia Design. Net zoals een garagist een garage nodig heeft, heeft een IMD-student nood aan een creativity gym. De gym wordt in eigen beheer bestuurd door docenten en studenten van de opleiding IMD en is enkel toegankelijk voor IMD-leden, tenzij tijdens de publieke IMD events.

8

Clean Desk Policy

We zijn geen honden en ruimen onze rommel zelf op zodat iedereen altijd op een nette werkplek kan rekenen. Maak je iets vuil, ruim het dan ook terug op.

Memories from the last events