Over ons

The Creativity Gym

De Creativity Gym is een creative ruimte die werd bedacht en ingericht door drie docenten uit de opleiding Interactive Multimedia Design aan de Thomas More hogeschool te Mechelen. Robby VanelderenDavid Heerinckx en Joris Hens besloten de koppen bij elkaar te steken om een leegstaande turnzaal om te bouwen tot de ultieme co-working space waar creatieve developers en designers samenkomen om te werken aan hun projecten.

Tijdens de zomervakantie - die normaal gezien heilig is in onderwijskringen 😉 - werden de handen uit de mouwen gestoken samen met hulpvaardige studenten en medewerkers van de hogeschool.

Op 7 september 2013 werd de Gym officieel geopend door algemeen directeur Machteld Verbruggen, burgemeester Bart Somers en internetspecialiste Clo Willaerts. 

Inspiratie werd zeker en vast geput uit de kantoren van Google, Facebook en andere spelers in Silicon Valley. De Creativity Gym is overdag een werkplek (zeg maar kantoor) voor de studenten Interactive Multimedia Design, maar 's avonds gaan er op regelmatige basis workshops, meetups en andere events door. 

Zin om een event of meetup te organiseren bij ons? Stuur een berichtje op Twitter naar @GymWithUs en Gym With us!

Memories from the last events